Huisregels

Massagepraktijk Van der Meij werkt alleen op afspraak. 

Wilt u een afspraak annuleren, dan kan dit kosteloos tot minimaal 24 uur voor aanvang. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak ben ik genoodzaakt om een factuur met de volledige kosten te sturen. 

Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld over uw gezondheid. Bent u onder behandeling van een arts, therapeut of gebruikt u medicijnen? Dan kan ik u vragen of u overlegt met deze arts of een massage tijdens de behandelperiode wel wenselijk is.

Houd er rekening mee dat u niet met een volle maag naar de massagepraktijk komt. Het is beter om een uur voor de massage niet meer te eten.

Massagepraktijk Van der Meij geeft GEEN erotische massages. 

Massagepraktijk Van der Meij vindt hygiëne belangrijk. Er wordt gezorgd voor een prettige werkruimte en schone handdoeken. Het is prettig als u ook aan hygiëne denkt, neem bijvoorbeeld vooraf aan uw massage een douche of bad.

Indien u informatie achterhoudt over eventuele ziektes of blessures, dan kunt u mij NIET verantwoordelijk houden voor de resultaten of gevolgen tijdens of na de massage. 

Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de massage.

De praktijk is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen. 

  

    behandelruimte

   behandelruimte